User Stats

Rank: 1498
Karma Score: 10
Joined: February 28, 2023
Submitted Stories: 5
Published Stories: 0
Comments: 0
Votes: 5
Group Name
Membership unavailable

Following

No Following!

Followers

No Follower!

Stories

Ensiluokkainen Uudisrakentaminen Oulu | VIK-Rakennus

Haaveiletko uudesta omakotitalosta tai perinteisestä mummonmökistä? Sopisiko kunnan maille uusi rivitalo? VIK-Rakennus toteuttaa niin pienet kuin isommatkin rakennusprojektit Oulussa sekä Oulun lähikunnissa niin yksityisille asiakkaille, yrityksille kuin julkiselle sektorillekin.

Tarvittiinpa siis liikerakennusta tai uutta omakotitaloa, VIK-Rakennus toteuttaa niin pienet kuin isommatkin rakennusprojektit aina perustuksista lähtien.

Tyylikkäät Remonttipalvelut Oulu | VIK-Rakennus

VIK-Rakennus tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut Oulussa sekä Oulun lähikunnissa aina kylpyhuoneremonteista kattoremontteihin sekä kodin pintaremontteihin – Toteutamme käytännössä kaikki kodin remontit. Tarjoamme palveluitamme yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Oli kyseessä isompi kokonaisvaltainen remontti tai pieni pintaremontti, hoidamme varmoin ottein koko urakan tarvikkeiden hankinnasta ja kohteen suojauksesta viimeistelyyn saakka.

Ammattimainen Korjausrakentaminen Oulu | VIK-Rakennus

VIK-Rakennus tarjoaa laadukkaat sekä monipuoliset korjausrakentamispalvelut Oulussa sekä Oulun lähikunnissa. Korjausrakentaminen pidentää kiinteistön elinkaarta ja pitää yllä sen arvoa. Korjausrakentaminen on monesti myös kustannustehokas ratkaisu uudisrakentamisen sijasta.

Meidän tekijöillämme on kattava asiantuntemus korjausrakennushankkeiden toteutuksesta ja haasteiden selättämisestä. Olemme korjanneet menestyksekkäästi useita erilaisia kohteita. On kyseessä sitten kiinteistön peruskorjaus, uudistaminen tai käyttötarkoituksen muutos, olemme käytettävissänne.

Rakennusliike Oulussa johon voit luottaa | VIK-Rakennus

VIK-Rakennus on täyden palvelun rakennusliike Oulun Seudulla. Oli kyseessä pintaremontti, pieni tai suuri rakennusprojekti, me hoidamme homman laadukkaasti ja ajallaan. Tavoitteenamme on tuottaa sujuvasti laadukasta työtä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.   Työkohteissamme käytämme ammattitaitoista työvoimaa ja luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka takaavat hyvän lopputuloksen. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä ja taloyhtiöitä.